Armand Modelcars wordt House of Modelcars

Zoeken in onze collectie

Retourneren

Retourneren:

Retourneren is mogelijk tot 7 dagen na aankoop.

Indien het artikel niet aan u verwachtingen voldoet,dan kan het indien in onbeschadigde verpakking en ongebruikt binnen 7 dagen gefrankeerd worden teruggestuurd.

De consument ontvangt dan het geld terug met uitzondering van de verzendkosten. Of we brengen het bedrag in mindering op uw volgende bestelling, daarbij draagt de consument zelf de kosten van retourzending.
Gebreke aan goederen dienen binnen 2 dagen na ontvangst bij ons schriftelijk bekend gemaakt te zijn, reclames op grond van gebreken zullen na deze termijn niet door ons geaccepteerd worden.
Gebreken bij een deel van het geleverde geven de afnemer niet het recht tot afkeuring, weigering of ontbinding van de gehele order noch tot enigerlei schadevergoeding.
Door over goederen te beschikken, zelfs nadat is gereclameerd,vervalt elk recht op reclame. Van reclames zijn vervallen, geringe verschillen, zoals bijvoorbeeld kleur en structuur.
Wij accepteren alleen retourzendingen wanneer u vooraf contact met ons heeft opgenomen over de reden van de retourzending. Bij retourzending blijft u verantwoordelijk voor de zending tot dat wij deze in ontvangst hebben genomen.
Geaccepteerde reclames worden door ons slechts aanvaard onder voorbehoud dat de hieruit resulteerde retourzending onbeschadigd en in originele verpakking aan ons wordt teruggezonden. Zorg er dus voor dat, het artikel goed verpakt is.

LET OP: Wij nemen geen ongefrankeerde zendingen aan.

Personenauto's

Formule 1

Alfa Romeo F1
 
Bekijk meer »

Race

Motorfietsen

Valentino Rossi
 
Bekijk meer »