Zoeken in onze collectie

Verzenden en betalen

 

Als u klaar bent met winkelen gaat u verder met het invullen van het bestelformulier. Dit bestelformulier bereikt u via de link bestellen in het winkelwagentje.

U vult in het bestelformulier uw naam, en adresgegevens, telefoon en e-mail adres in. Ook kunt u het aantal artikelen nog aanpassen en is er een veld waar u nog evt. opmerkingen kunt plaatsen.

Als laatste moet u een verzendwijze kiezen, u kunt nu kiezen uit de volgende 2 verzendwijzen:


Verzending :

Betaling via Bankoverschrijving, Bank/Ideal
Kiest u voor de optie bankoverschrijving, dan maakt u vooraf het geld over op de bankrekening van Armand-Modelcars. Na ontvangst van het geld worden de door u bestelde produkten aan u verzonden. De verzenkosten bedragen in dit geval Euro 6,95.

Afhalen:
Kiest u voor optie afhalen dan staat de bestelling voor u klaar in onze speciaalzaak.

U betaalt de bestelling dan als u deze komt afhalen in onze zaak of van te voren via Ideal en zijn er geen verzendkosten, U kunt bovendien nog genieten van onze ruim  opgezette speciaalzaak.

Automatische bevestigingsmail
Nadat u uw bestelling aan ons heeft verzonden ontvangt u een automatische bevestigingsmail. Wilt u zo vriendelijk zijn deze mail nogmaals te controleren en contact met ons op te nemen als er onjuistheden in zitten.  U kunt dit doen door ons te bellen op 046 - 458 09 22 (tijdens onze openingstijden) of door ons te mailen, gebruik hier het contact formulier voor.


Max Verstappen

Red Bull Racing TAG Heuer RB13
GP Australie 2017
Bekijk meer »

Pre-Order

Red Bull Racing TAG Heuer RB14
Shakedown Livery Silverstone 201
Bekijk meer »

Specials

Max Verstappen Arai JUMBO Helm Red Bul Racing TAG Heuer Aston Martin 2018
Winner Grand Prix Oostenrijk 2018
Bekijk meer »

Aanbiedingen

Ford LTD Crown Victoria
 
Bekijk meer »