Zoeken in onze collectie

Verzenden en betalen

 

Als u klaar bent met winkelen gaat u verder met het invullen van het bestelformulier. Dit bestelformulier bereikt u via de link bestellen in het winkelwagentje.

U vult in het bestelformulier uw naam, en adresgegevens, telefoon en e-mail adres in. Ook kunt u het aantal artikelen nog aanpassen en is er een veld waar u nog evt. opmerkingen kunt plaatsen.

Als laatste moet u een verzendwijze kiezen, u kunt nu kiezen uit de volgende 2 verzendwijzen:


Verzending :

Betaling via Bankoverschrijving, Bank/Ideal
Kiest u voor de optie bankoverschrijving, dan maakt u vooraf het geld over op de bankrekening van Armand-Modelcars. Na ontvangst van het geld worden de door u bestelde produkten aan u verzonden. De verzenkosten bedragen in dit geval Euro 6,95.

Afhalen:
Kiest u voor optie afhalen dan staat de bestelling voor u klaar in onze speciaalzaak.

U betaalt de bestelling dan als u deze komt afhalen in onze zaak of van te voren via Ideal en zijn er geen verzendkosten, U kunt bovendien nog genieten van onze ruim  opgezette speciaalzaak.

Automatische bevestigingsmail
Nadat u uw bestelling aan ons heeft verzonden ontvangt u een automatische bevestigingsmail. Wilt u zo vriendelijk zijn deze mail nogmaals te controleren en contact met ons op te nemen als er onjuistheden in zitten.  U kunt dit doen door ons te bellen op 046 - 458 09 22 (tijdens onze openingstijden) of door ons te mailen, gebruik hier het contact formulier voor.


Max Verstappen

Red Bull Racing Aston Martin TAG Heuer RB14
Winner Grand Prix Oostenrijk 2018 / Winner Austrian GP 2018
Bekijk meer »

Pre-Order

Red Bull Racing TAG Heuer RB14
Winner Monaco 2018
Bekijk meer »

Specials

Scuderia Toro Rosso STR11
Grand Prix Rusland 2016
Bekijk meer »

Aanbiedingen

Jaguar D type
1954-1960
Bekijk meer »